Massages▼

Praktijk Het Welzijn

Massage Helmond, massage Eindhoven, in de praktijk of bij u thuis. Massage Helmond aan huis. Massage Eindhoven aan huis

Massages

Massage Helmond ook bij u thuis!

De massages worden zowel bij uw bedrijf of thuis in uw eigen vertrouwde omgeving gegeven. Alle benodigde attributen zoals; massagetafel, oliën en handdoeken worden verzorgd en zijn inbegrepen bij de prijs, u hoeft dus zelf niets voor te bereiden. Een groot voordeel bij massages bij u thuis is dat u uw huis niet meer uit hoeft en u na de massage de ontspanning vast kunt blijven houden.

Klik hieronder op de gewenste massage voor meer informatie:

Massage Helmond  door wellness masseur, in de prakijt of bij u thuis. Okk massage in Eindhoevn, Nuenen, Mierlo, Someren. Ontspanningsmassage, sportmassage, stoelmassage, sensitieve massage. Stoelmassage Eindhoven, Helmond e.o. ook bij bedrijven (bedrijfs stoelmassage).

Klik hier voor de tarieven:

Massage Helmond  door wellness masseur, in de prakijt of bij u thuis. Okk massage in Eindhoevn, Nuenen, Mierlo, Someren. Ontspanningsmassage, sportmassage, stoelmassage, sensitieve massage. Stoelmassage Eindhoven, Helmond e.o. ook bij bedrijven (bedrijfs stoelmassage).

Tevens kunt u op de Vraag & antwoord pagina terecht voor veel gestelde vragen over de massages:

In overleg, kunt u ook zelf een massage samenstellen of voorstellen.


Voor meer informatie, vragen, opmerkingen of voor het maken van een afspraak, kunt u terecht op de contactpagina:

 

Ik zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen:

Massage Eindhoven, helmond, Nuenen, Geldrop, Astem, Someren, Weert en omgeving.

Massage bij je thuis.

Massage voor ontspanning, pijnbestrijding, hoofdpijn, nekpijn, rugpijn, pijn in de spieren. Stoelmassage voor beddrijven en voor particulieren aan huis.. Massage voor man en vouw, alle leeftijden!


Zelf leren masseren?

Kijk naar de mogelijkheden!

Gediplomeerd Wellness masseur Edward Schepers

Gediplomeerd Pedicure Provoet

Gediplomeerd Wellnessmasseur

Certificaat Ontstpanningsmassage

Certificaat Hot Stone massage

Certificaat Stoelmassage

Certificaat Sportmassage

Edward Schepers

Middellaan 38 - 5708ZE Helmond        info@praktijkhetwelzijn.nl

Massage Praktijk Het Welzijn Helmond

Uw behandelaar:

Wanneer en waarom een massage:

 

Een massage ondergaan heeft voor ieder een eigen reden. Hieronder staan enkele redenen die vaak worden gebruikt voor het nemen van een massage:


Stress en spanning

Veel mensen, van alle leeftijden, hebben deze klachten opgelopen door meerdere redenen:

Te druk gehad? Te veel uren achter de computer gezeten? Iets ergs meegemaakt? Spanning in uw nek en schouders? Druk in uw hoofd? Onrustig? U loopt continue te piekeren?


Tijd om te ontspannen!

Veel klachten van het lichaam en geest verminderen of verdwijnen als er een goede ontspannende massage gegeven wordt. U zult ervaren dat de spanningen in uw  lichaam afnemen en blokkades worden verminderd of opgeheven.


 Pijn

Een goede massage doorbreekt een vicieuze cirkel van drukke werkzaamheden, stress, overbelasting, langdurig in een verkeerde of eenzelfde houding zitten. Spieren krijgen meer spanning waardoor de bloedvaten die afvalstoffen afvoeren en de voedingsstoffen aanvoeren, dicht gedrukt worden. Hierdoor ontstaan er ophopingen van afvalstoffen en onstaat er pijn.

Massage zorgt voor een betere doorbloeding en dus voor een betere aan- en afvoer van de essentiele bouw- en afvalstoffen.


Ouder

Ouder worden gaat vaak gepaard met het toenemen van stijve of stramme gewrichten en spieren. Een massage helpt om de spieren en gewrichten soepel te houden. Ook de doorbloeding wordt door massage gestimuleerd. Het zorgt er voor dat uw lichaam beter in conditie blijft.


Energieloos

Doordat massage stimuleert om spanningen los te laten wordt de energiedoorstroming bevorderd. Het lichaam staat weer makkelijker open voor nieuwe energie.


Sportliefhebbers

Als u veel aan sport doet is het belangrijk, maar ook gewoon prettig, om uw oppervlakkige en diepliggende spieren goed onder handen te laten nemen. Dit geeft de spieren weer een betere doorbloeding, dus ook een betere aan- en afvoer van de op- en afbouwstoffen.

 

Zwangerschap

Uw lijf en uw hoofd draaien overuren tijdens de zwangerschap. Om uw lichaam te ondersteunen is het heerlijk om uw spieren en gewrichten even te laten ontspannen en alle afvalstoffen eruit te laten masseren. Uiteraard worden er bij zwangerschap andere uitgangshoudingen aangenomen.


Veranderingen

Gaat u verhuizen, trouwen, samenwonen, scheiden, zit u in de overgang, heeft u een examen? Een goede massage kan deze verandering ondersteunen. De tijd even stil zetten waardoor u met een nieuw blik de situatie weer beter kunt overzien.


U!

U hoeft eigenlijk geen reden te hebben om uzelf te laten masseren, gewoon zin om uzelf te verwennen is een goed genoeg! Alleen al de aanrakingen kunnen u om welke reden dan ook als prettig ervaren worden. Kortom; gewoon genieten!